fbpx

Z-Water X-Power

Det sikre valg til et rent hjem

Når almindeligt vand bliver til et unikt, miljøvenligt rengøringsmiddel

Z-Water er højeffektivt alkalisk vand, som består af 99,83% rent vand og 0,17% KaliumHydroxid. Z-Water fremstilles altså ud af helt almindeligt vand, som takket være en ionisk proces, der hæver vandets pH-værdi til 12,5, giver Z-Water en overlegen rengøringseffekt. I stedet for mange forskellige rengøringsmidler hjemme i skabet, har du fremover kun brug for Z-Water i den daglige, grønne rengøring af dit hjem.

Tag hensyn til fremtiden

Z-Water X-Power er biologisk nedbrydeligt og indeholder ingen belastende tensider for hverken miljøet eller din families helbred. Det efterlader ingen kemiske rester i spildevandet – faktisk er produktet så rent, at det snavsevand, du hælder i afløbet, ved både rengøring og tøjvask, slet ikke indeholder spor af rengøringsmidler. Med Z-Water bidrager du altså aktivt til et bedre miljø og et bæredygtigt samfund.

Ét rent produkt til al din rengøring

Al daglig rengøring kan udføres kun med Z-Water. Faktisk forbliver dine rengjorte flader rene i længere tid, da Z-Water X-Power ikke efterlader kemiske rester, der laver sæbefilm og kedelige mærker. Det opløser nemlig med det samme fedt og snavs, og du behøver ikke engang at skylle efter. Produktet fjerner effektivt lugt, lige som det i sig selv er farve- og lugtfrit, og så skummer det ikke.

Du kan bruge Z-Water til rengøring af alt fra inventar, skabe, døre og rustfrit stål til glasoverflader, badeværelser og toiletter. Du kan sågar bruge Z-Water til tøjvask og springe både vaske- og skyllemiddel helt over. Dog fjerner Z-Water ikke kalkaflejringer.